Winkelplezier voor het hele gezin

Bij Pompoen vindt u zowel baby- en kinderkleding, als dames- en herenkleding. Wij bieden een zeer brede waaier van merken en kleding stijlen aan, tegen voordelige prijzen. Verder hebben we in ons assortiment ook handtassen, fantasiejuweeltjes, schoenen, sjaals, riemen, baby-uitzet, boeken, zonnebrillen….

foto
foto
foto
foto

Enkele van onze vele merken

Armani, Supertrash, Moncler, Seven, Ralp Lauren, Zenggi, Just in Case, Bellerose, Marccain, Max Mara, Tod’s, Scapa, Tommy Hilfiger, Julia & June, Calorine Biss, Xandres, Patricia Pepe, Lin-Jo, Michael Kors, Essentiel, Flippa K, Ikks, Petit Bateau,...

cadeau-bon

Cadeaubon

Verras je vrienden en familie met een cadeaubon van Pompoen. Gegarandeerd véél shoppingplezier!!!

Veel gestelde vragen
 • Kan ik als koper kleding omruilen?
  Nee, het is niet mogelijk om kleding om te ruilen aangezien het om unieke kledingstukken gaat die niet in meerdere kleuren of maten beschikbaar zijn, en in consignatie verkocht worden.
 • Kan ik Pompoen telefonisch bereiken?
  Met vragen over onze kledij kan je de winkel telefonisch bereiken tijdens de openingsuren. Het telefoonnummer is 059 804881.
 • Kan ik stuks reserveren?
  Aangezien we van ieder item maar 1 exemplaar hebben, kunnen we niet langer dan 1 dag stuks opzij houden.
 • Is de kleding nieuw?
  Het gaat om miskoopjes. De kleding is nauwelijks gedragen, in perfecte staat. Af en toe komen er ook eindereeksen binnen. Indien de items toch draagsporen vertonen wordt hier altijd rekening mee gehouden in de prijs.
 • Sturen jullie op per post?
  Ja, soms is het mogelijk dat we een stuk per post opsturen. Geef ons een belletje om af te spreken.
 • Hoe kan ik betalen?
  Je kan betalen via bankcontact, visa of cash.