Werkwijze

Pompoen streeft naar een aantrekkelijk aanbod van kledij die bij ons een tweede leven krijgt. Pompoen geeft uw kledij een tweede leven. Heb je nauwelijks gedragen, recente merkkleding? Breng deze dan binnen in onze winkel. Wij verkopen deze graag voor jou!

Zomerkledij vanaf 6 december // Winterkledij vanaf 6 juni

 

Hoe?

De kledij wordt door ons gescreend en aan de hand van de aankoopprijs bepalen we voor u een verkoopprijs. Heeft u nog een aankoopbewijs dan is dat een extra pluspunt.

Wanneer u een afspraak heeft om de kledij binnen te brengen maken we onmiddellijk een borderel op.

Zonder afspraak kan je op maandag, donderdag en vrijdag je kledij bij ons achterlaten. Bezorg je kledij netjes geplooid in een doos of in een zak voorzien van je gegevens (naam, telefoon, email)

De prijs wordt in het borderel vastgelegd. Deze borderel moet u binnen de 2 weken komen afhalen samen met de kledij die niet aanvaard werd om te verkopen.

Als een stuk verkocht wordt, ontvangt u de afgesproken prijs. Er wordt niets aangekocht door POMPOEN.

lijn

Wat komt in aanmerking?

Pompoen neemt enkel recente merkkledij in perfecte staat aan, fris gewassen en gestreken! De kledij is nauwelijks gedragen of verkeert in een zeer goede staat. Ook handtassen, schoenen & accessoires komen in aanmerking.

Gewaardeerde merken:
Armani, Supertrash, Moncler, Seven, Ralp Lauren, Zenggi, Just in Case, Bellerose, Marccain, Max Mora, Tod’s, Scapa, Tommy Hilfiger, Julie June, Calorine Biss, Xandres, Patricia Pepe, Liu-Jo, Michael Kors, Essentiel, Flippak, Ikks, Petit Bateau,...

Handtassen: Chanel, Delvaux, Louis Vuitton, Prada, Gucci, Céline, Chloé, ...

lijn

Wat kost het om kledij te verkopen bij Pompoen?

De kledij die je binnenbrengt, hangt hier in consignatie en dit is volledig gratis. Wat doen wij dan allemaal gratis voor jou? Wij screenen en prijzen de kledij. De kledij hangt mooi uit in onze winkel per maat en kleur.

lijn

Wat komt niet in aanmerking?
  • Suite / ceremoniekledij
  • Gedragen lingerie
  • Oude bontmantels / nertsen

lijn

Voorwaarden?

Alles dient mooi gewassen en gestreken binnengebracht te worden.

In de soldenperiode wordt -30 tot -50% van de prijs gedaan. Indien u dit niet wenst, kan u de kledij afhalen voor deze periode.

De kledij blijft één seizoen in de winkel hangen en dient daarna terug afgehaald te worden in onze winkel te Oostende. Kledij die niet wordt afgehaald, wordt geschonken aan een goed doel.

lijn

Hoe word ik betaald?

Om te weten of er iets verkocht is, dient u zelf contact op te nemen per telefoon 059 804881. U kan steeds het openstaande saldo komen afhalen in de winkel, eens één of meerdere items verkocht zijn.

lijn

Diefstal / beschadiging

Pompoen neemt alle voorzorgsmaatregelen in acht, maar is niet verantwoordelijk voor diefstal en/of beschadiging van de kleding. We voorzien de kledij met een alarmsysteem.

lijn

BELANGRIJK:

Wij kopen geen kledij in, maar vergoeden u later voor de kledingstukken die verkocht werden. Wij aanvaarden wel een beperkt aantal “retro en vintage” stuks.

Tot slot: Als je veel geld wil  verdienen door de verkoop van je kleding ben je niet echt aan het juiste adres. Wij proberen een aanvaardbare middenweg te vinden tussen wat klanten nog willen betalen en wat verkopers willen krijgen.