De website van Pompoen maakt gebruik van cookies.   Meer info   AKKOORD

Formulier

Via het onderstaande formulier kan u ons contacteren indien u nog bijkomende vragen heeft of indien er iets niet helemaal duidelijk is. We bezorgen u dan zo snel mogelijk een antwoord.


De gevraagde persoonlijke gegevens laten ons toe om uw vraag te verwerken en uw verzoek te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Pompoen of die van een derde partij. Deze gegevens worden niet gecombineerd met andere persoonlijke gegevens waarover wij zouden beschikken en zullen louter worden aangewend voor de specifieke doeleinden waarvoor de gegevens werden verschaft.

 

 

 

Over ons

De naam Pompoen is al “29 jaar” lang een begrip binnen tweedehandskringen. Vandaag komen de mensen van ver buiten Oostende voor enkele uren snuister- en winkelplezier in onze winkel. Ons aanbod varieert voortdurend, dus loont het de moeite om regelmatig eens binnen te springen.

Pompoen verkoopt vele merken kleding, van trendy en hip tot klassiek. Zowel voor dames, heren als voor kinderen. Ook schoenen, tassen, hoeden en sjaals mogen er ook zijn.

Onze deur staat open. Loop vrijblijvend binnen. 2de hands kopen wordt bij ons “A way of life”